Citromos tea
Házi használatra készült, kísérletező kedvem volt.
Earl Grey tea felhasználásával készült a krém, citromos a piskóta, és a krém alá vékony rétegben narancsos lekvár került.
A véleményhalmaz nem volt túl bíztató;
- Jó, jó, de inkább csokit csinálj legközelebb!
- Nem rossz, de...
és hasonlók.
Legközelebb ha nekiesek, a következő módosításokkal teszem:
A piskóta sokkal citromosabb lesz, nem sajnálom az időt, és főzök citromlekvárt, és bár azt hittem, az angol szálas teámnak megfelelő íze lesz, az Earl Grey-ből semmi nem jött át, tehát valószínűleg az egyetlen normális Liptont kell használnom. És nem utolsó sorban a citromgerezdek se igazán vannak a topon, nem nagyon rajzolódik ki a minta, sötétebb sárgából kellett volna...
Ja, hogy akkor mi jött át?
Na, ez jó kérdés!
:)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése